Tentang Wagiman

Assalamualaikum kepada semua pengunjung. Untuk makluman semua, Wagiman bukan seorang ustaz (baru nak start). Wagiman cuma insan biasa, tidak punya apa apa kelebihan dari apa jua sudut . Tiap soalan yang menerjah email atau tagboard akan Wagiman jawab berdasarkan kefahaman Wagiman kepada soalan yang diajukan dengan di iringi sedikit ilmu rawatan. Jika pengunjung melakukan apa yang Wagiman sarankan dan berjaya keluar dari masalah yang dihadapi janganlah diberikan kepujian itu kepada Wagiman kerana kepujian dan sanjungan itu hanya milik ALLAH jua kerana tanpaNYA kita semua tidak akan dapat melakukan apa yang sedang kita lakukan sekarang ini. Insya-Allah, semua email akan Wagiman layan seadanya. Lambat atau cepat bergantung kepada masa yang Wagiman miliki. Segala kemuskilan sila email kepada ........

Tentang blog ini

Blog ini grenbara.blogspot.com adalah sambungan kepada blog utama sy di grenbara.bravejournal.com. Oleh kerana Bravenet.com (pelayan utama bravejournal.com) telah mengenakan terma dan syarat baru kpd semua penguna percuma mereka, maka sy terpaksa mencari pelayan lain bagi meneruskan kesinambungan grenbara di alam siber ini. Sy akan terus mengekalkan grenbara.bravejournal tetapi hanya akan melakukan update seterusnya disini.


Pengikut Setia

Anda Pengunjung ke

16 January 2011

Index Soal Jawab Agama (blogspot.com)


Soal Jawab Agama

28-1-2009
11:04 AM (929 days, 19h, 46min ago)

Update akhir
19 Jun  2013

Dibawah ini ada beberapa soal jawab agama yang diharap dapat memberi panduan kepada saya dan juga pengunjung semua. Soal jawap ini saya taip semula dr beberapa majalah spt i, AL-Islam, Mastika, dan beberapa malalah lain , salin dan tampal (copy & paste) dari beberapa akhbar on line dan blog atau forum di alam siber ini. Tiap seoalan yg diajukan terus kpd saya, InsyaAllah akan sy jawab secepat mungkin.
104: Fiqah Amali: Hantar ibu bapa ke rumah kebajikan
103: Fiqah Amali: Isteri ambil duit suami tanpa kebenaran
102: Fiqah Amali - Jurujual arak
101: Fiqah Amali - Bela burung
100. Munakahat:Nikah anak tak sah taraf
99. Tebus emas di pajak gadai
98. Melihat wajah ALLAH di akhirat
97. Batas Aurat Dgn Bukan Islam
96.Amanah ketika marah, bolehkan dilaksanakan
93. Bicara Kalbu: Dilema antara suami baran dan bekas kekasih
 
<<<<<<<<<<<<  ®  v  ®  >>>>>>>>>>>>
 
** catatan  w@gim@n**
Jika anda bercadang untuk menyebar atau menyalin atau menempek artikel ini dimana mana blog atau media cetak pastikan anda meletakkan nama asal penulis dan penerbit artikel dan jangan lupa url (http://) dimana  artikel ini di salin. Sebarang penerbitan semula bagi tujuan komersil hendaklah mendapat kebenaran bertulis daripada penulis atau media/syarikat dimana artikel ini diterbitkan. Sebarang tindakan mahkamah daripada pihak berkenaan adalah diluar tanggungjawab pemilik blog ini.
 
2013  ® ©HAK CIPTA  SELEBET  INTERNATIONAL  ™
* Jadilah seorang bloger yg sentiasa menghargai
hasil kerja  blogers @ penulis @ penerbit lain dengan tanpa segan silu
memberi  kredit line  kepada mereka . Paparkan kreativiti
mereka  dengan  menampilkan dari mana asal usul
bahan  asal yg anda salin dan tempek itu.